Marketingový mix Restaurace Na chalupě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na rozbor marketingu a především marketingového mixu. Tedy na známé definice marketingu, marketingová prostředí a rozbor marketingového mixu, kde jsou zmapovány všechny jeho části (Produkt, Cena, Distribuce, Propagace, Fyzický důkaz, Lidé, Procesy). Z teoretických poznatků, které byly zjištěny v odborné literatuře, je vypracována praktická část. Zde je rozebrán marketingový mix Restaurace Na chalupě a zároveň tak i porovnání dvou provozovatelů, kteří se zde vystřídali. Pro nové provozovatele jsou navrženy způsoby, jak zaujmout své zákazníky a také si je udržet.
The bachelor is focuses on the analysis of marketing and especially on the marketing mix. It means it is focused on the well-known definition of marketing, marketing environment and marketing mix analysis, where all its parts (Product, Price, Place, Promotion, Physical evidence, People, Processes) are mapped. The practical part is developed from theoretical knowledge found in the literature. The marketing mix of “Restaurace Na chalupě“ and the comparison of the two new operators replaced there are described there. The new ways to engage their customers and retain them are designed for new operators.
Description
Citation
KUBÍKOVÁ, M. Marketingový mix Restaurace Na chalupě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (předseda) JUDr. Naděžda Vrbková (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Petr Kutěj (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno. Otázky oponenta: odpovězeno. JUDr. Vrbková: Konkurence, kapacita restaurace. Hodnocení odpovězeno. Ing. Kutěj: Finanční plán podniku. Hodnocení odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO