Výroba a montáž potrubí v uhelné mlýnici

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce je zaměřená na popis zakázky a všech formalit spojených se montážním dohledem. V úvodních částech práce je uvedena projekční dokumentace nezbytná pro vypracování cenové nabídky, na což navazuje konstrukční část, kde je zastoupena oblast obrábění formou oprav chybně vyvrtaných děr na konstrukci mlýnice. Zakončení je věnováno pokračování stavebních prací a opravy chyb.
This bachelor thesis is focused on description of contract and all technicalities included in works supervision. First parts presents specification of design drawings which is necessary for price offer, next part describes design representing machining by means of repairs of wrongly drilled holes in steel structure of coal mill. Final part is dedicated to continuing to construction works and repairs of minor failing.
Description
Citation
FEŠAR, T. Výroba a montáž potrubí v uhelné mlýnici [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Pavel Bach, CSc. (předseda) prof. Dr. Ing. Ivan Mrkvica, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (člen) Ing. Karel Osička, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Eva Pekárková, Ph.D. (člen) Ing. Václav Peterka, MBA (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise.V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: Kde vidíte technologický přínos práce? Co jsou to explozivní místnosti? Jsou uhelné mlýny standardní součástí cementáren? Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO