Příprava projektu pro financování pomocí strukturálních fondů EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato Bakalářská práce se zabývá využitím dotací ze strukturálních fondů Evropské unie pro určitý projekt. Jsou zde rozebrány postupy při podání žádosti a přidělení dotace, vytvoření projektu s cílem získat finanční prostředky z fondů Evropské unie. Konkrétně se jedná o dotace na pořízení a implementaci informačního systému. Tento projekt je vyhodnocen a na základě toho vytvořen návrh na řešení financování projektu.
This Bachelor´s thesis delas with use of grants from Structural funds of European Union for specific project. It delas with grant application processes and to create a projct with aim to gain financial resources from European Union. Specifically it is grant for acquisition and implementation informatik system. This project is evaluated and on the basic of this is created proposal for solution of funding of the project.
Description
Citation
HOŠKOVÁ, K. Příprava projektu pro financování pomocí strukturálních fondů EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Oto Lipovský (místopředseda) JUDr. Naděžda Vrbková (člen) doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. (člen) Ing. Vilma Svojanovská (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
otázky oponenta: odpovězeno otázky vedoucího: odpovězeno ot.1) Ing. Oto Lipovský Jaká je možnost kooperace se školou, jakým způsobem? Existují výhody z kooperace mezi podnikem a školou? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO