Podnikatelský plán pro zřízení soukromé mateřské školky v malém městě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce obsahuje vytvořený návrh podnikatelského plánu pro zřízení soukromé mateřské školky v malém městě. Soukromá mateřská školka bude zřízena jako společnost s ručením omezeným. Práce je složena ze tří částí. V teoretické části diplomové práce je definován podnikatelský plán a charakterizovány jednotlivé části. Druhá část diplomové práce je zaměřena na analýzy aktuální situace na trhu. V poslední návrhové části jsou detailně rozpracovány jednotlivé části podnikatelského plánu představující vznik soukromé mateřské školky na malém městě a provedena finanční analýza, analýza rizik a jejich omezení.
This thesis has developed a draft business plan for the establishment of a private kindergarten in a small town. The kindergarten will be established as a limited liability company. The work consists of three parts. In the theoretical part of the thesis a business plan is defined and the individual parts are characterized. The second part of the thesis focuses on the analysis of the current market situation. In the last part all individual parts of the private kindergarten business plan are detailed and also financial analysis, risks analysis and their limitations.
Description
Citation
KORBELOVÁ, J. Podnikatelský plán pro zřízení soukromé mateřské školky v malém městě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Tamara Mazlová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Otázky oponenta práce - zodpovězeno Ing. Vladimíra Kučerová, Ph.D. Otázky: Geografické vymezení zákazníků ve vztahu k podnikatelské činnosti, sociální faktor mzdy, nastavení ceny za služby, průměrné ceny kokurence a její druhy, naplnění kapacit školy a její dopady na výkonnost firmy - zodpovězeno Ing. Petr Novák, Ph.D. Otázka: Objasněte navržená opatření (činnosti) ve vztahu k naplnění kapacit - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO