Návrh systému podporující prodej a servis vozidel

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této bakalářské práce je vytvořit návrh informačního systému pro společnost C&K a.s. , jež má dvě oddělené provozovny a zabývá se prodejem a servisem vozů tří různých továrních značek. Tato bakalářská práce by mohla posloužit jako podklad pro programátorskou společnost, která by se v budoucnu rozhodla vytvořit informační systém šitý na míru potřebám společnosti C&K a.s. Snahou tohoto návrhu je mimo jiné zohlednit různé potřeby informací jednotlivých pracovníků v rozdílných pozicích a navrhnout koncept informačního systému s důrazem na maximální efektivitu a uživatelský komfort.
The aim of this diploma thesis is to create a proposal of informational system for C&K corporation. This company has got two separated commercial premises and deals with distribution and servicing of three different brands of cars. This diploma thesis could act as a basis for programming company which would decide to create an informational system exactly for C&K corporation in future. Among others the tendency of this proposal is to make a provision for different informational needs of certain imployees in certain working positions. Another aim is also to propose the concept of informational system with the emphasis on the maximum efficiency and user’s comfort.
Description
Citation
PAVLAS, V. Návrh systému podporující prodej a servis vozidel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Jiří Hřebíček, CSc. (předseda) Ing. Pavel Štarha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen) Ing. Radek Měřínský (člen)
Date of acceptance
2007-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO