Realizace elektronického obchodu pro malou firmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Ve své bakalářské práci se chci zaměřit na problematiku Elektronických obchodů.. Komerční využití internetu je výhodné pro malé a střední podniky. Každá firma , která chce zůstat konkurenceschopnou, by měla vlastnit webové stránky a zahrnout internet do svých marketingových strategií. Firma má na výběr z několika typů e-shopů, které poskytují různé společnosti, součástí mé práce je tedy výběr nejen nejoptimálnějšího řešení, ale i společnosti s nejvýhodnější nabídkou. Cílem je nasazení finálního produktu na vybranou firmu a jeho další rozšiřování a zdokonalování podle požadavků klienta. V závěru své práce chci zhodnotit pozitiva a negativa zavedení mnou vybraného e-shopu, přičemž předpokládám, že v dostatečně dlouhém časovém intervalu pro návrat investicí je e-shop pro firmu obrovským přínosem.
In my bachelor’s paper, I want to concentrate on the problems of e-shops. Commercial utilization of the Internet is advantageous for small and medium enterprise. Every company wanting to maintain its competitive edge should have its Web site and include the Internet into its marketing strategies. A company can choose from several types of e-shops by different providers; thus my paper includes not only the selection of the optimum solution but also the selection of a provider with the most advantageous offer. The aim is to associate the final product with the selected company and to extend and improve it further according to the client’s wishes. In conclusion of my paper, I want to evaluate the positives and negatives of the implementation of the e-shop selected by me; at the same time I assume that the e-shop means a great contribution for the company in a sufficiently long time interval for return on investment.
Description
Citation
NOVÁK, L. Realizace elektronického obchodu pro malou firmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Jiří Hřebíček, CSc. (předseda) Ing. Pavel Štarha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen) Ing. Radek Měřínský (člen)
Date of acceptance
2007-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO