Návrh podnikatelského záměru na založení hudebního podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce obsahuje poznatky nezbytné pro zpracování podnikatelského plánu na založení hudebního podniku, jeho stabilizaci na trhu a překonání případné existenční krize. Analyzuje problémy přímo související s touto tématikou a obsahuje návrhy řešení jednotlivých situací, které mohou nastat v krizových obdobích. Jedná se o návrhy zejména marketingových, organizačních a finančních plánů. Cílem je najít způsob, jak správně vést takový podnik na tak nepředvídatelném trhu, kde je životnost takovýchto podniků značně omezená.
This bachelor´s thesis contains necessarily prerequisites for producing a business plan of establishment of the music club, stabilisation on the market and overcoming of eventually crisis. It analyse problems which are related with this theme and it contains suggestions of single situations, which can come in crisis intervals. This thesis includes especially suggestions of marketing, oragnizational and financial plans. The aim of this thesis is to find the way how to lead firm like this on such unpredictible market with limited persistance of such firms.
Description
Citation
MILOŠEVSKI, J. Návrh podnikatelského záměru na založení hudebního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) JUDr. Hana Vejvodová (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. Lenka Prášková (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO