Návrh zvýšení traťové rychlosti v úseku Hradčovice - Luhačovice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této práce je prověřit možnost zvýšení traťové rychlosti pro traťový úsek Hradčovice - Újezdec u Luhačovic a v navazujícím úseku Újezdec u Luhačovic - Luhačovice. Zvýšení rychlosti je posuzováno pro stávající geometrické parametry koleje i pro geometrické parametry koleje s navrhovanými změnami, které však nesmí výrazněji zasahovat do tělesa tratě. V místech železničních přejezdů, kolejových rozvětvení apod. je brán ohled na omezení rychlosti, popř. budou navrženy změny i těchto objektů.
The aim of this thesis is to prove possibility of track speed increase for the part of the track from Hradčovice to Újezdec u Luhačovic and the following part of the track from Újezdec u Luhačovic to Luhačovice. Speed increase is considered for current track parametres and for the track with proposed changes which shouldn´t significantly change the track profile. In areas where is a level crossing or a station head and so on, there is considered the speed limitation or these areas will be suggested as a subject of change.
Description
Citation
BĚTÍK, V. Návrh zvýšení traťové rychlosti v úseku Hradčovice - Luhačovice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO