Návrh cyklostezky Havířov – Žermanice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce řeší návrh trasy cyklostezky mezi Havířovem a Žermanicemi. Úkolem bylo navrhnout chybějící cyklostezku, která povede mimo zatížené komunikace. V současnosti je stezka vedena částečně po silnici III/4735, kde je vysoká intenzita cyklistické i automobilové dopravy. Pro účastníky silničního provozu je nynější stav nebezpečný. Navržená trasa vede podél řeky Lučiny a je rozdělena na dva úseky. Na každém úseku je vytvořeno několik variant, jedna je vždy vybraná a detailně rozpracovaná. Stezka je navržena v souladu s platnými normami.
The bachelor thesis solves the plan of the bicycle path between Haviřov and Žermanice. The task was to plan the missing bicycle path that leads out of burdened communication. Part of the path runs along the road III/4735 at the moment, where is high intensity of bicycle and car traffic. The road traffic is currently in dangerous condition. The plan runs along the river Lučina and it is devided into two sections. Each section has several variants. One variant is chosen and elaborated in detail. The path was solved in accordance with the applicable standards.
Description
Citation
KOLÍSEK, R. Návrh cyklostezky Havířov – Žermanice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO