Budova pro bydlení - zdravotně technické a plynovodní instalace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou vhodného návrhu zdravotně technických a plynovodních instalací s důrazem na místní přípravu teplé vody. Úvodní část práce popisuje teoretickou oblast se zaměřením na způsoby místní přípravy teplé vody v objektech. Druhá, praktická část práce je zaměřena na vhodný návrh zdravotně technických a plynovodních instalací bytového domu. Součástí návrhu jsou potřebné výpočty, dimenzování a následné zpracování do grafické podoby v rozsahu projektu pro provedení stavby. Výstupem práce je početní a grafické vyjádření zvoleného návrhu zdravotně technických a plynovodních instalací v konkrétním bytovém domě.
The bachelor thesis is dealing with correct design of plumbing systems, especially local preparation of water. The first part of thesis describes theoretical part, which is focused on options of local preparation of water in buildings. The sekond part of bachelor thesis is focused correct design of plumbing systems in building for living. The calculations, dimensioning and graphical representation are included of a design. The result of a practical part are calculation`s and graphical`s expression of correct design plumbing`s systems in specific apartment building.
Description
Citation
OPATŘILOVÁ, J. Budova pro bydlení - zdravotně technické a plynovodní instalace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO