Zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářské práce se zabývá návrhem zdravotně technických a plynovodních instalací. V teoretické části se můžeme dozvědět něco o vsakování dešťových vod a o zařízeních pro vsakování dešťové vody. Výpočetní část a projekt obsahuje návrh splaškové a dešťové kanalizace, vnitřního vodovodu, domovního plynovodu a připojení objektu na stávající sítě technického vybavení. Jedná se o bytový dům určený pro bydlení. Objekt má třinadzemní podlaží a není podsklepen.
Bachelor thesis deals with design and technical disabled pipeline installation. In the theoretical part we can learn something about the infiltration of rainwater and facilities for infiltration of rainwater. Computational part of a project proposal includes sanitary and storm sewers, water mains internal, domestic gas connection and building on existing network hardware. It is a residential building designed for housing. The building has three floors and no basement.
Description
Citation
VALÁŠEK, M. Zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO