Rodinný dům s podnikatelskou činností

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce Rodinný dům s podnikatelskou činností je zpracována na úrovni projektové dokumentace. Navrhovaný objekt se nachází ve Veselíčku. Dům je samostatně stojící na mírně svažitém terénu. Dům je členěn do tří traktů. Krajní trakty jsou pouze přízemní a prostřední trakt má dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží. Provozovna – kadeřnictví je umístěna v levém traktu. V prostředním traktu jsou prostory rodinného domu a v pravém traktu je garáž a sklad. Stavba je založena na základových pasech. Nosné zdivo a příčky jsou vyzděny ze systému Porotherm. Stropní konstrukce tvoří keramické nosníky POT, na kterých jsou uloženy keramické vložky Miako. Střešní konstrukce je navržena jako pultový dřevěný krov. Přirozené osvětlení objektu poskytnou dřevěná okna. Vytápění objektu je zajištěno plynovým kotlem.
The bachelor´s thesis „The family house with business aktivity“ is made as a project documentation. The designed building structure is located in Veselíčko. It is a detached house placed on a slightly sloping terrain. The house is divided into three tracts. The outer tracts are ground floor and middle tract has two floors and a basement. The business aktivity, hairdresser's, is located in the left tract. In the middle tract there are rooms of family house and in the right tract there are situated garage and storeroom. This building construction is based on the footings. The load- bearing walls and partition walls are bricked up by Porotherm blocks. The ceilings are made up of ceramic beams POT and brick inserts Miako. The roof structure is designed as a wooden rafter shed. The natural lighting is provided by wooden windows. A gas boiler supplies the house by heat.
Description
Citation
ŠVAČKOVÁ, T. Rodinný dům s podnikatelskou činností [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO