Rodinný dům s podnikatelskou činností

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zpracováním rodinného domu s provozovnou (podnikatelskou činností). Objekt je navrhován na parcelu v obci Radiměř v okrese Svitavy. Projekt a přílohy jsou zpracovány dle současně platných vyhlášek, zákonů, nařízení vlády a norem. Objekt je situován na parcele č. 1548 v obci Radiměř, katastrálního území Radiměř. Stavební pozemek je určen k výstavbě rodinných domů. V těsné blízkosti pozemku jsou vedeny inženýrské sítě. V domě se nachází bytová jednotka umožňující pohodlné bydlení pro 5-6 osob. Dům je spojen s provozovnou, která může sloužit jako kadeřnictví. Objekt je dvoupodlažní, částečně podsklepený o převažujících rozměrech 22,7m x 11,7m. Objekt je osazen do svažitého terénu. Objekt bude zastřešen valbovou střechou, nosný systém je navržen ze systému Porotherm, sklep je navržen ze systému ztraceného bednění Presbeton. Přiložená seminární práce se zabývá problematikou odvětrávaných fasád.
This bachelor's work deal with study of family house which includes shop ( for business aktivity). Building is designed for parcel which is located in village Radiměř in Svitavy distrikt. Whole project and all appendixes are done in accordance with all actual regulations, public notices, laws and norms. Building is located in village Radiměř at parcel number 1548, Radiměř katastral territory. Lot is designated for family housing. In vicinity of parcel are all public outlets. In the house is located appartment which would accommodate 5-6persons easily. House is connected with shop which could be used as barber shop. Building is two story house, partially done with celler, with prevailing dimentions 22,7m x 11,7m. Building is build into slopy terrain. Building will be done with „valba“ style roof, framework is Porotherm, celler is projected from Presbeton „lost mold“. Apendix deals with issues of „ventilated facade“
Description
Citation
VINGRÁLKOVÁ, M. Rodinný dům s podnikatelskou činností [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO