Novostavba rodinného domu s ordinací zubního lékaře Kostelec na Hané

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Novostavba rodinného domu s provozem ordinace zubního lékaře v Kostelci na Hané Konstrukční systém je klasický zděný z komplexního stavebního systému Ytong. Zastřešení objektu je realizováno prostřednictvím jednoplášťových střech. Stavba je přízemní, nepodsklepená, nad částí přízemí se nachází podlaží druhé. V uliční části je situován oddělený vstup do rodinné části a do části ordinace zubního lékaře. Parkování je zajištěno před objektem. Obytné místnosti a zóny jsou orientovány do zahrady a vytváří pocit klidného zázemí s výhledem do široké krajiny.
A new built family house with dental surgery in Kostelec na Hané. The construction system is classic walled from complex Ytong construction system. Roofing of the property has been executed through the single casing roofs. It is a ground floor building with no cellar where second floor is situated above the ground floor. The entrances of residential part of the house and dental surgery are located on the street. In front of the property parking is provided. Residential rooms and zones are oriented towards the garden and create feeling of calm hinterland with a broad countryside view.
Description
Citation
LABOUNEK, M. Novostavba rodinného domu s ordinací zubního lékaře Kostelec na Hané [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO