Zdroje pro elektrický ohradník

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. Část teoretickou a praktickou. V části teoretické se seznamujeme s vlastnostmi a použitím komerčně dostupných zdrojů, s principy impulsních (spínaných) zdrojů a jejich obvodovou realizací. V praktické části se nachází návrh a realizace zdroje pro ohradníky, umožňující zálohované napájení 230 VAC / 12 VDC. Zdroj má obsahovat kontrolní obvody pro zajištění spolehlivé funkce.
Bachelor’s project is divided to two parts. The First part is focused theoretically and the second part is focused practically. In the theoretically part we met the standartds of properties and application commercially avaible sources as well as of principle pulse (switch-mode) sources and circuit realization. In practically part is suggestion of circuit design and realization of source for electric fence, enebling becked up power 230 VAC / 12 VDC. The source have to contain control circuit for reliable function.
Description
Citation
SUROVEC, V. Zdroje pro elektrický ohradník [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Jarmila Dědková, CSc. (předseda) prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Milan Chmelař, CSc. (člen) prof. Ing. Tomáš Dostál, DrSc. (člen) doc. Ing. Miloslav Steinbauer, Ph.D. (člen) prof. Mgr. Páta Petr, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise Doc. Chmelař: Pronikání rušení do sítě Doc. Prokeš: Proč je tak velký výstupní proud naprázdno?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO