Rezidenční bydlení: bytový dům Žirovnice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V Diplomové práci je zpracován projekt bytového domu o celkovém počtu 10 bytů. Budova je situována v katastrálním území Žirovnice 797154 na p. č. 653/1, 634/1, 634/2. Objekt je pětipodlažní budova o čtyřech nadzemních a jednom podzemním podlaží. Nadzemní podlaží jsou řešeny jako zděný systém s kontaktním zateplením, podzemní podlaží je tvořeno jako železobetonový stěnový monolit založený na základových pasech. Vodorovné konstrukce jsou keramické montované systému Miako a železobetonové monolitické desky. Střecha je plochá, jednoplášťová. Jednotlivá podlaží jsou propojena železobetonovým monolitickým schodištěm a výtahem umístěným v šachtě.
The diploma thesis is a project of an apartment block with a total number of 10 apartments. The building is located in the cadastral areas of Žirovnice 797154 on the numbers of parcels 653/1, 634/1, 634/2. The building is a five-storey building with four floors above the ground and one underground floor. Floors are designed as a brick system with the contact insulation. Underground floor consists of a reinforced concrete wall monolith which is based on the footings. Horizontal structures are made up of prefabricated ceramic system Miako and a reinforced concrete monolithic slab. The roof is flat and single-layer. The floors are connected by monolithic reinforced concrete staircase and an elevator which is located in the shaft.
Description
Citation
HOUŠKA, P. Rezidenční bydlení: bytový dům Žirovnice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-01-28
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO