Optimalizace nákladů ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na vysvětlení a popis vybraných metod, používaných k optimalizaci nákladů ve stavebních podnicích. Hlavním cílem práce je aplikovat jednu vybranou metodu ve stavební společnosti a pomocí této metody doporučit změny, které povedou k optimalizaci nákladů. Firemní data byla, na základě stanovených ukazatelů, srovnána s daty veřejných institucí. Jednotlivé ukazatele byly postupně vyhodnoceny a v závěru doporučeny návrhy budoucích změn.
This thesis focuses on the explanation and description of selected methods used to optimize the costs involved in the construction industry. The main objective of the work is to directly apply one chosen method at a given construction company and by use of this process recommend changes ultimately leading to cost optimization. Company data, based on defined indices, was compared with the data from public institutions. The merit of the indices were individually evaluated resulting in recommended proposals for future development.
Description
Citation
WASZEK, J. Optimalizace nákladů ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO