Obnova katastrálního operátu přepracováním v katastrálním území Šošůvka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na tvorbu katastrální mapy digitalizované v části katastrálního území Šošůvka. V extravilánu obce Šošůvka je z 53 % celého katastrálního území platná digitální katastrální mapa, která vznikla na podkladě komplexních pozemkových úprav. V intravilánu je platná katastrální mapa analogová v měřítku 1:2880. Výsledkem práce je návrh katastrální mapy digitalizované dle platného Návodu pro obnovu katastrálního operátu a převod ve znění č. 1 a 2. V práci je popsán postup, podle kterého byla katastrální mapa digitalizovaná vyhotovena. Výsledný návrh bude odevzdán na Katastrální pracoviště Blansko.
The diploma thesis is focused on creation of the digitized cadastral maps in the cadastral area Šošůvka. There is a valid digital cadastral map in 53% of the whole cadastral area in extravilan. The digital cadastral map was established on the basis of the comprehensive land. In intravilan there is a valid analog cadastral map in scale 1:2880. The result of this thesis is a draft of a digitized cadastral map according to the vaild instructions for renewal of cadastral and transfer as No. 1 and 2. The thesis also describes the procedure by which the digitized cadastral map was made. The final draft will be delivered to the Land Registry office Blansko.
Description
Citation
BACHŮRKOVÁ, V. Obnova katastrálního operátu přepracováním v katastrálním území Šošůvka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO