Posouzení kapacity mostních profilů na toku Bobrava

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem páce „Posouzení kapacity mostních profilů na toku Bobrava“ je provedení výpočtů v programovém prostředku HEC-RAS v soustavě mostů na toku Bobrava. V práci dojde k posouzení kapacity mostů a využije se znalostí z modelového výzkumu k návrhu zvýšení kapacity. Bude vytvořen model řešeného úseku toku Bobrava. Dále pak budou provedeny úpravy koryta a mostních profilů pro bezpečné převedení Q100 těmito konstrukcemi. Následně bude zpracován model upraveného úseku toku Bobrava. Výstupem budou podélné profily hladin, tabelární a grafické výstupy z HEC-RAS a výkresy navržených úprav.
This diploma thesis “The Assessment of the Capacity of Bridge Profiles on the Bobrava River” focuses on making calculations of a system of bridges by using HEC-RAS PC software. This thesis assesses the capacity of bridges and applies knowledge of model research to design increase the capacity. A model of a stream on Bobrava River will be created. Furthermore, modifications of a river bed and bridge profiles will be realized for safe conversion Q100 by these constructions. Subsequently, a model of the modified stream n Bobrava River will be made. Lengthways profiles of water surface, table and graphic outputs from HEC-RAS PC software and modified designs will be output.
Description
Citation
BEZDĚK, J. Posouzení kapacity mostních profilů na toku Bobrava [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2013-01-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO