Návrh vytápění z pohledu primární energie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce řeší návrh vytápění z pohledu primární energie v daném objektu. Objekt se nachází v Brně a je využíván jako rodinná vila s bazénovou halou. Předmětem práce je výběr vhodné varianty ze tři zdrojů tepla (plynový kotel, kotel na pelety a elektrokotel)z pohledu primární energie. Projektová část řeší návrh otopného systému se zvolenou variantou zdroje tepla, kterou je kotel na pelety. Teoretická část je zaměřená na pelety a jejich historii, dělení, vlastnosti, výrobu, skladování a dopravu.
This master´s thesis proposal addresses the heating from the perspective of primary energy in the object. The building is located in Brno and is used as a villa with a pool hall. The object of this work is the selection of appropriate variants of three heat sources (gas boiler, pellet and electric) in terms of primary energy. The project is design of the heating system chosen mode of heat, which is a pellet boiler. The theoretical part is focused on the pellets and their history, classification, properties, production, storage and transport.
Description
Citation
JURKA, V. Návrh vytápění z pohledu primární energie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO