Řízení lidských zdrojů v Dopravním podniku města Brna a. s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce „Řízení lidských zdrojů v Dopravním podniku města Brna, a.s.“ se zaměřuje na teoretická východiska a následné porovnávání s analýzou skutečného stavu řízení lidských zdrojů v podniku, s důrazem na léta 2007-2009. Výsledky analýzy jsou zpracovány do vlastního návrhu na zvýšení efektivity práce v podniku a jsou nabídnuty vedení podniku k možnému využití.
This master’s thesis " Human Resource Management at DPMB, Inc.“, is focuses on the theoretical basis and subsequently compared with the analysis of the actual state of human resource management in the enterprise, with emphasis on 2007-2009. Analysis results are processed in own proposal to increase work efficiency in business. The results of analysis are offered to management for possible use.
Description
Citation
MAGDOVÁ, L. Řízení lidských zdrojů v Dopravním podniku města Brna a. s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Petr Polák (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO