Aplikovaný systém hospodaření s vozovkou pro silnice II. a III.třídy v Královéhradeckém kraji

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá systémem hospodaření s vozovkou pro silnice II. a III. třídy v Královéhradeckém kraji. Úkolem práce je prakticky provést sběr poruch vozovek, vyhodnotit data o stavu vozovek, provést analýzy o povrchu vozovek a vytvořit variantní střednědobé plány údržby a oprav. Cílem je také zhodnotit přístup k systému hospodaření s vozovkou na úrovni krajů, zjistit přínosy ale i slabé stránky systémových opatření a přístup zainteresovaných složek.
Master‘s thesis deals with pavement management system applied on roads of 2nd and 3rd class in region of Hradec Králové. Its task is to collect failures of pavement, evaluate pavement condition and make plans of pavement maintenance and rehabilitation in variants. One of tasks is also to evaluate attitude of pavement management system in regional level, but also to evaluate the contributions and weaknesses of systematic steps and attitude of access of stakeholders.
Description
Citation
NOWAK, T. Aplikovaný systém hospodaření s vozovkou pro silnice II. a III.třídy v Královéhradeckém kraji [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-02-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO