Obchvat obcí Želechovice nad Dřevnicí a Lípa

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Práce je věnována vypracování studie severního obchvatu obcí Želechovice nad Dřevnicí a Lípa. Důvodem vypracování studie je dosavadní nadměrná intenzita provozu a s tím související intenzita hluku. Cílem práce je úbytek provozu v obcích a rychlejší a plynulejší průjezd dopravy směřující dále po I/49. V první fázi bylo navrženo 7 směrových variant a z nich vybrána jedna, která je dále zpracována ve dvou variantách.
The thesis is focused on the design of the northern bypass of the villages Želechovice nad Dřevnicí and Lipa. The reason for the study is excessive traffic intensity and with that associated noise intensity. The objective of study is drop of traffic in villages and faster and smoother passage of transit traffic continued toward the road I/49. Seven direction solutions were designed of which one was chosen for further solution. This solution was designed in two variants.
Description
Citation
ŠKRABAL, J. Obchvat obcí Želechovice nad Dřevnicí a Lípa [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO