Tvorba vzorových úloh pro model systémové elektroinstalace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce vysvětluje pojem systémová elektroinstalace a její rozšíření v České republice. Je sepsán stručný přehled výrobců zabývajících se touto oblastí. Porovnání výhod a nevýhod oproti klasické elektroinstalaci. Pro bliţší seznámení je navrhnut cvičný panel, obsahující přístroje od společnosti ABB, která patří do mezinárodní skupiny Konnex. Ke konci práce je vytvořená demonstrační aplikace pro ovládání přístrojů.
In this thesis explains the term of systemic wiring and its spread in the Czech Republic. It is written a brief overview of manufacturers which are interested in this area. Comparison of advantages and disadvantages with classic wiring. For further meeting is suggested a laboratory panel which contains instruments from company ABB which belongs to international group Konnex. At the concussion of this thesis is created demonstrational application for controlling of instruments.
Description
Citation
PĚCHA, J. Tvorba vzorových úloh pro model systémové elektroinstalace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
doc. Ing. Evžen Haluzík, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Raček, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimír Kohout (člen) Ing. Petr Krejčí, Ph.D. (člen) Ing. Jan Macháček, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jaroslava Orságová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Návrh na ocenění (Macháček) Odpověděl na všechny otázky oponenta. Otázky na využití v rodinných domech. (Raček) Otázky na ekonomiku projektu a spolehlivost (Kohout)
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO