Škola, základ života - Soubor školských staveb v Ostravě na Černé louce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Objekty jsou navrženy na okraji nově navrženého parku, a to v její jižní části blízko řeky Ostravice. Objekt, ve kterém se nachází základní škola, lyceum a sportovní hala se nachází na okraji tohoto parku. Objekt mateřské školy se nachází samostatně o pár metrů jižněji. Škola je dimenzována na 270 dětí navštěvující základní školu a pro 120 žáků střední školy. Mateřskou školu může navštěvovat až 75 dětí.
Objects are designed on the edge of the designed park, in it’s southern part near the Ostravice river. Object, in which the elementary school is located, lyceum and the sports hall are located on the edge of this park. The kindergarden object is located separately few meters south. The school is rated for 270 children attending the elementary school and for 120 students of the high school. The kindergarden can be attended by up to 75 children.
Description
Citation
PETRÁKOVÁ, K. Škola, základ života - Soubor školských staveb v Ostravě na Černé louce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Ladislav Kuba (předseda) prof. Ing. Jiří Vaverka, DrSc. (člen) Ing. arch. Zdeněk Eichler (člen) doc. Ing. arch. Josef Kiszka (člen) Ing. arch. Milan Nytra (člen)
Date of acceptance
2014-06-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO