Návrh technologie výroby plastové základny časovače

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce řeší návrh technologie výroby plastového dílce. V první části se zabývá studiem teoretických vlastností plastů a jejich zpracováním použitelných pro zadaný problém. V druhé části je navrhnuta dvojnásobná vstřikovací forma s horkým vtokem. Následuje ověření funkce řešení pomocí analýzy vstřikování a práci uzavírá technickoekonomické zhodnocení celého projektu.
This master´s thesis addresses the design of technology manufacturing plastic parts. The first part deals with the study of theoretical properties of plastics and processing applicable to a given problem. In the second part is designed double injection mold with hot runners. The following authentication function by analyzing the injection solution and the work concludes technical and economic assessment of the project.
Description
Citation
BŘEZINA, V. Návrh technologie výroby plastové základny časovače [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
prof. Ing. Radko Samek, CSc. (předseda) prof. Ing. Milan Forejt, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Lidmila, CSc. (člen) Ing. Jiří Tomášek, CSc. (člen) Ing. Jan Leimberger, CSc. (člen) doc. Ing. Bohumil Pacal, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
Student odprezentoval svoji práci a opovídal na následující otázky komise: 1. Proč jsou použita skelná vlákna v kompozitech? 2. Proč není zahrnuta režie v technicko ekonomickém zhodnocení? 3. Jaké jsou odlišnosti v konstrukci u dílců vyráběných z plastů oproti dílcům vyroběných z kovu? 4. Jaká je použita samozhášecí přísada u tohoto typu plastu? 5. Odkud je převzatý výpočet ohybu desky, který je uveden v práci?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO