Návrh změn informačního systému firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem části informačního systému v podobě webové aplikace pro společnost Bosch Diesel s.r.o., která pomůže s uchováváním a prací s potřebnými daty. Hlavním cílem je navrhnout a naimplementovat webovou aplikaci pro práci s daty v oblasti prediktivní údržby. Dílčím cílem mé práce je vytvoření grafického rozhraní dle stanovených norem společnosti Bosch. Zavedením této aplikace by se měli vyřešit problémy, které v dnešní době mohou nastat kvůli uchovávání dat v MS Excel.
The bachelor thesis deals with the design of the information system in the form of a web application for Bosch Diesel s.r.o., which will help with storage and work with the necessary data. The main objective is to design and implement a web application for working with data in predictive maintenance. Sub-objectives of my work is to create graphical interfaces according to the standards set by Bosch. Problems which can nowadays occur due to storage of data in MS Excel should be solved by introduction this application.
Description
Citation
HVĚZDA, V. Návrh změn informačního systému firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
Otázka vedoucího byla zodpovězena Otázka oponenta byla zodpovězena Ing. Klčová - Využití SAP ve firmě
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO