Návrh komunikačního mixu podnikatele Mgr. Lumíra Bednaříka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce obsahuje návrhy na zlepšení komunikačního mixu podnikatelského subjektu Mgr. Lumír Bednařík, který se zabývá prodejem nástrojů pro obrábění dřeva, dřevěných derivátů, plastů a lehkých slitin. Práce se má stát podkladem pro zavedení efektivního komunikačního mixu, který zahrnuje návrhy a doporučení, jejichž cílem je upevnit vztahy se stávajícími zákazníky a nalézt nové odběratele. Uplatnění návrhů by mělo vést k růstu zisku podnikatele.
Master's thesis contains proposals for improvement of communication mix by entrepreneurial subject Mgr. Lumír Bednařík that is engaged in selling woodworking tools, wooden derivatives, plastics and light alloys. Thesis is supposed to be a basis for implementation of effective communication mix which contains proposals and recommendations whose objective is to strengthen relations with current customers and finding new ones. Execution of these proposals should lead to growth of businessman’s profit.
Description
Citation
MIZEROVÁ, P. Návrh komunikačního mixu podnikatele Mgr. Lumíra Bednaříka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Otázka vedoucího - zodpovězeno 1) Oponent Mgr.Bednařík - jak vypadala internetová prezentace podnikatele před a po realizování návrhu? Zodpovězeno 2) Oponent Mgr.Bednařík - proč doporučujete kontaktovat klienta až rok po konání veletrhu v Brně? - Zodpovězeno 3) Doc.Fedorová jak jste přišla na přínosy firmy? - Zodpovězeno 4) Doc.Fedorová - podnikatel má problémy s cash flow, bude mít dostatek zdrojů, aby zaplatil náklady? - Zodpovězeno 5) Ing.Bednář - je ve firmě provedena kategorizace zákazníků? - Zodpovězeno 6) Ing.Bednář - Co je zahrnuto v komunikačním mixu? - Zodpovězeno 7) Ing.Ptáček - Je hlavním předmětem podnikání tato činnost, neboť výnosy z podnikání nejsou příliš vysoké. - Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO