Elektronika pro vyšívací stroj

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Hlavními částmi zařízení pro strojní vyšívání je šicí stroj (Veritas 8014/35-2) a polohovací zařízení. Aby stroj automaticky vyšíval zadané vzory, je potřeba zkonstruovat polohovací zařízení a jeho ovládání. Pro pohon polohovacího zařízení byly použity dva krokové motory, jejichž řízení obstarává obvod ATmega128. Komunikaci mezi PC a ATmega128 zajišťuje převodník FT232R.
The main components of the system for embroidery sewing machine is (Veritas 8014/35-2) and pointing devices. The machine automatically entered embroidered patterns, it is necessary to construct a pointing device and its control. To drive the pointing device used two stepper motors, the control circuit to cater to the ATmega128. Communication between PC and ATmega128 provides converter FT232.
Description
Citation
KARÁSEK, J. Elektronika pro vyšívací stroj [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Stanislav Hanus, CSc. (předseda) Ing. Jiří Dřínovský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dr. Techn. Vojtěch Derbek (člen) doc. Ing. Roman Šotner, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Masopust, CSc. (člen) Ing. Josef Vochyán, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-10
Defence
Student prezentuje výsledky a řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO