Strategie získávání finančních prostředků pro vybranou sportovní akci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Úkolem bakalářské práce je snaha o získání finančních prostředků, které použiji na výdaje, které budou spojeny s pořádáním fotbalového soustředění pro ženské týmy. Prostřednictvím určitých aktivit, které vymyslím a zrealizuji, se pokusím získat peníze, o které pak bude snížena celková částka za kemp pro účastníky.
Task of the bachelor´s thesis is to try to obtain funds which i use to expenses that are associated with organization a football camp for female teams. Through certain activities that invent and implement, i will try to get money, which will then be reduced by the total amount for camp participants.
Description
Citation
PERNICOVÁ, K. Strategie získávání finančních prostředků pro vybranou sportovní akci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. - Je v rozpočtu zahrnuta pracovní síla potřebná pro organizaci akce? - zodpovězeno doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. - Vysvětlete harmonogram zpracování práce. - zodpovězeno - Domníváte se, že váš kalendář je vhodný nástroj propagace? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO