Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá posouzením informačního systému firmy a návrhu jeho změn. V teoretické části je popsána základní problematika a pojmy související s informačními systémy. Analytická část posuzuje informační systém podle metod pro zjištění současného stavu. Návrhová část vychází z analytické části a hlavním cílem je návrh změn k zlepšení stávající situace s následným ekonomickým zhodnocením.
This diploma work deals with the information system assessment and proposal for its modification. The theoretical part describes the basic concepts and issues related to information systems. The analytical part of assessing information system according to the methods for determining the current state. The design part is based on the analytical part and the main goal of this section is to design changes to improve the current situation with the subsequent economic evaluation.
Description
Citation
ŘEZÁČ, M. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (místopředseda) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen) Ing. Rostislav Tesař (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
1) Otázky vedoucího: odpovězeno 2) Otázky oponenta: odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO