Návrh investičního projektu s využitím nástrojů projektového managementu v průmyslové škole

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na návrh investičního projektu pomocí nástrojů projektového managementu. Konkrétně se zabývá návrhem projektu na vybudování 3D učebny na průmyslové škole Sokolská, který bude financován ze strukturálních fondů EU. Úvodní část se věnuje teoretickým východiskům, která jsou poté použita i v praxi při samotném návrhu projektu.
The master´s thesis focuses on the investment project design using project management tools. Specifically, it describes the project design to build a 3D classroom in the Technical school Sokolská, which will be financed from EU structural funds. The first part deals with theoretical solutions which are then applied in practice in the actual design of the project.
Description
Citation
JURAČKOVÁ, E. Návrh investičního projektu s využitím nástrojů projektového managementu v průmyslové škole [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Rostislav Tesař (člen)
Date of acceptance
2014-06-13
Defence
otázky vedoucího práce - Odpovězeno otázky oponenta práce - Odpovězeno Doc. Kropáč - Jaká je náplň navrženého zařízení a možnost jeho využití (u studentů a pedagogů)? - Odpovězeno Prof. Dostál - Je v projektu zahrnuta i 3D tiskárna?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO