EMC zkušební laboratoř pro jističe NN

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V současné době se elektronika nachází téměř v každém zařízení, které vysílá i přijímá elektromagnetické rušení. Zároveň jsou zvyšovány požadavky na bezpečnost, tedy i jističe musí správně fungovat i v prostorách vystavených nejrůznějším typům elektromagnetického rušení. V této práci je rozebrána problematika elektromagnetické odolnosti jističů.
Nowadays there are electronic systems almost in every new device. They are emitting and receiving electromagnetic interferences. The safety levels for circuit breakers are also increasing. Because of these issues the circuit breakers must work properly also in areas filled by electromagnetic interference. This thesis describes the issues of electromagnetic susceptibility of the circuit breakers.
Description
Citation
VEJTASA, L. EMC zkušební laboratoř pro jističe NN [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a výkonová elektronika
Comittee
doc. Ing. Čestmír Ondrůšek, CSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Klíma, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Valenta, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Pazdera, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Veselka, CSc. (člen) Ing. Martin Bajer (člen) Ing. Marcel Janda, Ph.D. (člen) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Student obhajoval diplomovou práci na téma EMC zkušební laboratoř pro jističe NN. Představil zadání a cíle diplomové práce. Popsal požadavky a funkční kritéria kladené na EMC laboratoř. Dále popsal typy zkoušek a požadavky na jejich realizaci, které by měly být v laboratoři prováděny. V závěru shrnul jakých výsledků bylo v diplomové práci dosaženo. Odpověděl na otázky oponenta a zkušební komise. Odpověděl na otázky oponenta a zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO