Výběr dodavatele z hlediska TCO s vazbou na logistické náklady

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou výběru dodavatele z hlediska celkových nákladů. V úvodní části jsou uvedena teoretická východiska problematiky výběru dodavatele, logistických nákladů a analýzy celkových nákladů. V praktické části je problematika aplikována na dva konkrétní příklady výběru dodavatele v koncernu Bosch.
Diploma thesis is focused on a selection of a supplier with regard of total costs. In an introductory part of the thesis there is theoretical background about selection of the supplier, logistic costs and analysis of total costs. In practical part of the thesis, the problematic is applied on two concrete examples in Bosch concern.
Description
Citation
POSPÍCHALOVÁ, I. Výběr dodavatele z hlediska TCO s vazbou na logistické náklady [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Otázky vedoucího zodpovězeny. Otázky oponenta zodpovězeny. Prof. Dohnal: Jak byste hodnotila spolehlivost a situaci v Rumunsku, jak by se to dalo kvantifikovat? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO