Systém domácí automatizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Náplní této práce je vytvoření systému komplexní domácí automatizace. Jednotlivé prvky by spolu měly komunikovat pomocí komunikační sběrnice CAN. Domácí automatizace by měla zajišťovat světelný, tepelný a bezpečnostní management objektu. Systém by měl být také řízen pomocí tabletů s operačním systémem Android a vyvinutým ovládacím programem. Pro řízení celého systému je použit mikropočítač Rapsberry pi.
The work deals with a design and realization of the comprehensive system of home automation. Individual elements of the system communicate utilizing CAN bus. Home automation system should provide lighting, heating and security management. The system should be controlled by tablets with android operating system utilizing developed control software. Microcomputer Raspberry Pi is used to control the automation system.
Description
Citation
PAPOUŠEK, M. Systém domácí automatizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Vladislav Musil, CSc. (předseda) Ing. Ilona Müllerová, DrSc. (místopředseda) Ing. Martin Adámek, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Kledrowetz, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Hégr, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cílem a řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Další otázky na téma: spolehlivosti komponent, zálohování napájení systému, formální úpravy práce, dalších plánů se zařízením a celkové ceny jednotlivých komponent student také zodpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO