Návrh a realizace převodníku DA v technologii CMOS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce pojednává o návrhu převodníku DA na tranzistorové úrovni. Požadavky na převodník je minimální rozlišení 10 bitů, krátká doba převodu, nízká spotřeba a malá plocha čipu. Pro realizaci převodníku je zvolena technologie I3T25
The work deals with design of the converter digital to analog on transistor level. Requirements converter a minimum resolution of 10 bits, short conversion time, low power and small chip area. For the realization of the converter is selected technology I3T25
Description
Citation
KOMÁR, K. Návrh a realizace převodníku DA v technologii CMOS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Jaromír Brzobohatý, CSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Husák, CSc. (místopředseda) RNDr. Ladislav Mareček, CSc. (člen) Ing. Marek Bohrn, Ph.D. (člen) Ing. Jan Prášek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-10
Defence
Student seznámil komisi s cílem a řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky oponenta. Otázky v diskuzi: Na základě čeho jste vybral vhodnou architekturu DA převodníku. Jaký vliv mají přechodové špičky na přesnost převodu? Byl návrh převodníku realizován? Uvažoval jste i o jiných možnostech řešení?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO