Návrh na změnu systému odměňování zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem na zlepšení a zefektivnění systému odměňování ve vybrané společnosti včetně rozvoje jejich zaměstnanců a zlepšení jejich motivace. Východiskem je zpracování teoretické části, která je podkladem pro posouzení současného stavu odměňování v hodnocené společnosti. Díky komplexní analýze jsou pak v návrhové části definovány návrhy a doporučení, které mají vést ke zlepšení situace ve společnosti a k odstranění současných nedostatků.
This bachelors thesis deals with a proposal to improve and streamline the pay system in selected company, including the development of their employees and improve their motivation. The starting point is to elaborate the theoretical part, which is the basis for assessing the current state of pay in a given company. A comprehensive analysis is then defined in the design of the proposals and recommendations which have lead to improvements in society and to remedy existing deficiencies.
Description
Citation
JULINOVÁ, M. Návrh na změnu systému odměňování zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) JUDr. Ilona Rašovská (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO