Podnikatelský plán na založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského záměru prodejny sýrů a jiných pochutin. Teoretická část definuje základní pojmy, jako je podnik, podnikání, podnikatel a také specifikuje právní formy podnikání na území České republiky. Dále definuje podnikatelský plán, jeho strukturu a analýzy, které se před zakládáním podniku provádí. Praktická část se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu prodejny sýrů a jiných delikates.
This thesis focuses on preparation a business plan of shop with cheese and another delicatessen. The theoretical part defines basic concepts such as enterprise, entrepreneur or business and specifies legal forms of companies in the Czech Republic. Also it defines business plan, their structure and analyzes performed before establishment of a company. The practical part focuses on creating of business plan shop with cheese and another delicatessen.
Description
Citation
ŠIMÍČKOVÁ, A. Podnikatelský plán na založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-26
Defence
otázka vedoucího práce - zodpovězeno Ing. Bačík: Nezvažujete spolupráci i se společností Grand Moravia? - zodpovězeno Ing. Bačík: Myslíte si, že je vhodné kombinovat prodej sýrů a čokolády v jedné prodejně? - zodpovězeno doc. Zinecker: Která rizika spatřujete v tomto odvětví? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO