Motivace a evaluace zaměstnanců TMT spol. s r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je popsat a zanalyzovat proces motivace a evaluace zaměstnanců ve společnosti TMT spol. s r.o. na základě získaných informací. V teoretické části jsou uvedena teoretická východiska dané problematiky. Praktická část se zaměřuje na současný systém motivace, hodnocení a odměňování zaměstnanců v dané společnosti. V poslední části jsou představeny možné návrhy a doporučení v oblasti motivace a evaluace zaměstnanců, které povedou ke zlepšení tohoto procesu.
The aim of diploma thesis is to describe and analyse the process of motivation and evaluation of employees in TMT Ltd., based on the information obtained. The theoretical part presents a theoretical background of the issue. The practical part focuses on the current system of motivation, evaluation and remuneration of employees in the company. The last part is a presentation of possible recommendations and suggestions that will lead to improve of system of motivation and evaluation in that company.
Description
Citation
ČMELÍKOVÁ, M. Motivace a evaluace zaměstnanců TMT spol. s r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Jana Stávková, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce – odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce – odpovězeno Otázka: prof. Stávková - Konzultace výsledků s managementem společnosti, ekonomická situace podniku - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO