Zavedení ISMS v malém podniku se zaměřením na ICT infrastrukturu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na návrh zavedení systému řízení bezpečnosti informací do malého podniku a aplikuje teoretické poznatky na reálnou situaci ve výrobní společnosti. V první řadě je provedena analýza současného stavu a z toho plynoucí hrozby, které mohou působit na aktiva společnosti. Poté jsou navržena opatření, na základě zjištěných rizik a požadavků majitele.
The diploma thesis is focused on the design implementation of information security management system in a small business and is applying theoretical knowledge to real-life situations in a manufacturing company. First of all is performed analysis of current status and the consequent threats which can affect the company's assets. Thereafter are proposed measures based on identified risks and requirements of the owner.
Description
Citation
KOSEK, J. Zavedení ISMS v malém podniku se zaměřením na ICT infrastrukturu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (místopředseda) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen) Ing. Rostislav Tesař (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
1) Otázky vedoucího: odpovězeno 2) Otázky oponenta: odpovězeno 3) Ing. Rostislav Tesař: Vysvětlete pojem Demingův model a jeho užití ve Vaší diplomové práci?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO