Návrh dílčí části informačního systému pro podporu znalostního managementu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce na téma „Návrh části informačního systému“ navrhuje řešení pro podporu firemního znalostního managementu s pokročilou evidencí dokumentů pro udržení informovanosti zaměstnanců a zákazníků společnosti. Analyzuje stávající informační systém společnosti a samotný znalostní management jako jeho součást. Práce definuje firemní procesy týkající se znalostí a informací, tak samotnou část informačního systému pro jejich podporu.
This thesis on "Design of an information system" suggests solutions for company knowledge management support with advance documents registration for better inform employees and customers. It analyzes existing information system and whole knowledge management as a part of it. Thesis defines business processes connected with knowledge and information, so whole this part of the system for their support too.
Description
Citation
SLANAŘ, M. Návrh dílčí části informačního systému pro podporu znalostního managementu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Jan Budík, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen)
Date of acceptance
2014-06-13
Defence
1. otázka (oponent Dr. Hrabovský) - Uveďte jakým způsobem je řešen přístup zaměstnanců do sítě z vnějšku. - odpovězeno 2. otázka (oponent Dr. Hrabovský) - Uveďte, zda je problematika znalostního managementu řešena v rámci ISO norem. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO