Využití nástrojů Business Intelligence v podnikových procesech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a implementací Business Intelligence ve firmě Click Credit s.r.o. Hlavním úkolem v rámci BI je v oblasti Integračních služeb navrhnout a vytvořit centrální evidenci delikventních klientů, tak aby data v centrální evidenci byla plně konzistentní a mohla sloužit pro další analýzy. V první části práce jsou uvedeny teoretické základy z Business Intelligence, z oblastí Integračních a analytických služeb. V druhé části práce je uvedena analýza současného stavu a návrh vlastního řešení.
This master´s theis deals design and implementation of Business Intelligence the company of Click Credit s.r.o. The main task within the BI integration services to design and create a central register of delinquent clients which ensure data are fully consistent and could by used for futrher analysis. The first part of the thesis describes the theoretical foundations of integration and analytical services. In the second part of the thesis is analysis of the current situation and solution proposal.
Description
Citation
PLACHKÝ, L. Využití nástrojů Business Intelligence v podnikových procesech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Rostislav Tesař (člen)
Date of acceptance
2014-06-13
Defence
otázky vedoucího práce - Odpovězeno otázky oponenta práce - Odpovězeno doc. Kropáč - Má někdo zájem o půjčky poskytované společností ve výši, které nabízí? Má společnost statistiku o klientech, které má? - Odpovězeno prof. Dostál - Jaké je riziko nesplacení pohledávky v procentech? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO