Efektivní provázání projekčního software Eplan s výrobou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předkládána práce se zabývá problematikou provázání softwarového produktu EPLAN Electric P8 s výrobou. Práce stručně seznamuje s problematikou počítačové podpory ve výrobě a ovládáním softwaru EPLAN. V práci jsou analyzována zařízení a vytvořena řešení pro provázání zařízení s výstupními daty programu.
The presented work deals with the linking of software product EPLAN Electric P8 with production. The work briefly introduces the problems of computer-aided in manufacturing and control of software EPLAN. The work analyzed the equipment in production and created a solution for linking with output data of the program.
Description
Citation
ONDŘÍČEK, A. Efektivní provázání projekčního software Eplan s výrobou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (předseda) doc. Ing. Vítězslav Novák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miroslav Zatloukal (člen) Ing. Jiří Starý, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Čech, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. S jakým krokem je odstupňováno stříhání vodičů? Dochází i k odizolování vodičů při stříhání, lze nastavit délku odizolované části? Dochází ke standardizaci vodičů a kabeláže? Jaký je materiál izolací kabelů?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO