Podnikatelský záměr pro zahájení podnikání v oblasti sportovní zábavy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem diplomové práce je vytvořit podnikatelský záměr pro založení společnosti, působící v oblasti sportovní zábavy. Práce se skládá ze dvou částí – teoretické a praktické. Teoretická část vysvětluje základní pojmy, které souvisí s podnikáním, se založením společnosti s ručením omezením a je zde také popsán podnikatelský plán. Praktická část poté aplikuje poznatky získané z teoretické části. Obsahuje detailně zpracované prvky podnikatelského záměru pro konkrétní nově vznikající společnost. V závěru práce je provedena finanční analýza, kde je zhodnoceno, zda je podnikatelský záměr z hlediska ekonomického zhodnocení realizovatelný či nikoli.
The aim of the diploma thesis is to create a business plan for a business in the field of sports entertainment. The thesis is consisted of two parts – theoretical and practical. The theoretical part explains a basic concepts relating to making a business, an establishing a limited liability company and describe a business plan. Practical part applies the knowledge from the theoretical part. It contains detailed elaboration of elements of the business plan for a specific company. In conclusion of the diploma thesis is performed the financial analysis and economic evaluation whether the business plan is effective and feasible.
Description
Citation
ZAPLETALOVÁ, K. Podnikatelský záměr pro zahájení podnikání v oblasti sportovní zábavy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Groligová: Hodnocení investičních projektů. - odpovězeno Ing. Karas: Jak jste stanovila diskontní míru? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO