Generátor funkcí v systému Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Generátory funkcí jsou zařízení, která generují celou řadu průběhů. Tato bakalářská práce se zaměřuje na seznámení se s funkčním generátorem a platformou Arduino. Na základě seznámení se s funkčním generátorem a platformou Arduino je sestaven návrh generátoru pomocí Arduino kitu a návrh vývojových diagramů pro generování čtyř průběhů. Tento návrh je zrealizován a jsou popsány jednotlivé části generátoru, hardware a software. Funkčnost generátoru je ověřena pomocí osciloskopu.
Function generators are equipments that generate a wide range of waveforms. This bachelor’s thesis introduces the function generator and Arduino platform. On the basis of familiarity with the function generator and the Arduino platform is designed proposal generator using Arduino kit and draft flowchart for generating four waveforms. This proposal is implemented and describes the different parts of the generator, hardware and software. The functionality of the generator is tested using an oscilloscope.
Description
Citation
NERADILKOVÁ, A. Generátor funkcí v systému Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Milan Chmelař, CSc. (předseda) Ing. Vratislav Harabiš, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Ing. Jiří Šimurda, CSc. (člen) doc. MUDr. Zdeněk Wilhelm, CSc. (člen) MUDr. Václav Zvoníček, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Smital, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Ing. Harabiš položil otázku: To GUI vypadá takhle jak jste nám ho ukazovala v prezentaci? Řešila jste maximalní vzorkovací frekcenci? Úloha filtru u generátoru? Doc. Chmelař se dotázal: Zkoušela jste použít signál z osciloskopu? Doc. Šimurda položil otázku: Jak jste došla k matematickým formulací v práci? Student obhájil bakalářskou práci a odpověděl na otázky členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO