Návrh změn IT infrastruktury ve firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je navrhnout změnu IT infrastruktury na základě teoretických východisek a analýze současného stavu na základě cloud computingu, jenž má společnost v plánu poskytovat svým zákazníkům jako službu. V práci také uvedu kalkulaci investice a celkových nákladů.
This Bachelor thesis concerns with the changes of IT infrastructure based on theoretical knowledge and analysis current situation of information system on expected change is the implementation of cloud computing, which the company plans to provide to their customers as a service. Calculation of return on investment and total cost is also a part of the thesis.
Description
Citation
VOKÁLEK, V. Návrh změn IT infrastruktury ve firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Mgr. Robert Hakl, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-27
Defence
Vedoucí práce - 1. Které cloudové služby by společnost z pohledu pracnosti a zisku nejraději poskytovala? - zodpovězena Vedoucí práce - 2. Neuvažuje společnost z hlediska zvýšení bezpečnosti o využití cloudových služeb pro zálohování klientských dat od jiných firem? - zodpovězena Oponent - Co je nejslabším článkem v zabezpečení systému? - zodpovězena Ing. Pavel Mráček, Ph.D. - Návrhy na bezpečnost a snižování rizik - zodpovězena prof. Ing. Petr Dostál, CSc. - Upřesňující dotazy k legendě grafu v práci - zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO