Studie logistické koncepce v mezinárodním obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá studií logistické koncepce v mezinárodním obchodu ve společnosti Holek Production, s. r. o., která se zabývá výrobou napařovacích žehlících mandlů pro domácnost. Na základě teoretických poznatků je v práci popsána a zhodnocena logistická koncepce pro export napařovacích mandlů do USA. Jsou zde navrhnuty alternativní řešení balení výrobků a doporučena přepravní společnost pro export mandlů.
This thesis deals with logistics concepts in international trade in Holek Production Company, which is engaged in the manufacture of steam ironers. Thesis described based on theoretical knowledge and evaluted logistics concept for export steam ironers in the USA. Thesis proposed the alternative for packaging produckt and recommended transport company for export steam ironers.
Description
Citation
SLÁMOVÁ, V. Studie logistické koncepce v mezinárodním obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Dušan Baran, CSc. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-13
Defence
prof. Baran - u železniční dopravy- o jakém regionu se bavíme? zodpovězeno ing. Hanušová - logistická koncepce je efektivní - na základě čeho tak usuzujete - zodpovězeno částečně doc. Bartoš- v rámci návrhu, kde vidíte prioritu? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO