Podnikatelský záměr-rozšíření prodejní sítě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je zpracovat podnikatelský záměr pro firmu Vodoplast, která by chtěla v blízké době otevřít svoji maloobchodní prodejnu instalatérského materiálu a sanitární techniky v městě Zábřeh. Práce by se měla stát důležitým zdrojem informací vedoucích k úspěšné realizaci.
The aim of the dissertation is to prepare a business plan for the company called Vodoplast, situated in Zábřeh, which wants to open its retail store of plumbing materials and sanitary equipment at any time. The dissertation should become an important source of information leading to successful realization.
Description
Citation
DVORSKÝ, J. Podnikatelský záměr-rozšíření prodejní sítě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Dušan Baran, CSc. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-13
Defence
prof. Baran - v příležitostech je odliv konkurence - vysvětlete- odpovězeno - v hrozbách máte devalvace měny - vysvětlete - odpovězeno doc. Bartoš - bod zvratu na str. 78, za jaký časový úsek- vysvětlete - odpovězeno kdy nastává bod zvratu - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO