Výběr a implementace informačního systému pro firmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá výběrem vhodného informačního systému pro danou firmu a následnou implementací tohoto systému do provozu. V první části popíši teoretická východiska práce a nastíním tak pozadí zkoumané problematiky. V další části se zaměřím na analýzu současného stavu podniku a zhodnotím požadavky na inovaci informačního systému. V poslední části navrhnu pro firmu nejvýhodnější systém a pokusím se nastínit postup při implementaci tohoto systému do provozu.
Bachelor’s thesis is focused on choosing a right information system for certain company. In a first part of thesis, I will deal with theoretical formulation of basic concepts. Next part’s objective is analysis of current state of the company and requirements for information system. Last part deals with the choice of the best solution for this company and choosing right approach to activating this system.
Description
Citation
KIŠKA, V. Výběr a implementace informačního systému pro firmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. (místopředseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Zemánková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-26
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Klčová: Zpracování srovnání systémů.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO