Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na posouzení finanční situace společnosti STROJÍRNA OSLAVANY, spol. s r. o v letech 2009 až 2013. K hodnocení jsou použity ukazatele a metody finanční analýzy. Na základě výsledků analýzy a zjištěných informací o firmě jsou navržena možná nápravná opatření k odstranění zjištěných nedostatků. Všechna tato navržená opatření by měla vést ke zlepšení finanční situace firmy a zajistit tak její další rozvoj.
This bachelor´s thesis is focused on an evaluation of the financial situation of the company STROJÍRNA OSLAVANY, spol. s r. o. during the years 2009 to 2013. The indicators and methods of financial analysis are used for the assessment. Based on the results of the analysis and findings of the information about the company, possible suggestions are designed for corrective actions to eliminate the found deficiencies. All of the proposed corrective measures should lead to an improvement of the company´s financial situation and ensure the company's further development.
Description
Citation
VANĚČKOVÁ, I. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (místopředseda) JUDr. Marie Karasová (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mikulica (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-23
Defence
Vedoucí nepoložil otázky. Otázky oponenta - zodpovězeno. Doc. Bartoš - výhody a nevýhody ekonomické přidané hodnoty - zodpovězeno Ing. Žižlavský - kolik budou stát Vaše návrhy a jakou úsporu vám to přinese? - zodpovězeno částečně doc. Zich - vysvětlete zvýšení tlaku na snížení cen u největších dodavatelů - zodpovězeno - SWOT analýza - vysvětlete externí faktory - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO